Medicinfri smertelindring – stort udvalg af TENS apparater hos Acupunctureshop

Hos Acupuctureshop.dk fås et stort udvalg af TENS el-apparater til el-stimulation af muskler, nerver og punkter. TENS apparater er særligt velegnede til smertelindring, og apparaterne fungerer på den måde, at det sender elektriske impulser gennem huden og ind mod nervebanerne. Det betyder, at man kan blokere for smerteimpulser og aktivere kroppens naturlige smerteforsvar, hvilket er en meget enkel og effektiv behandlingsmetode. TENS apparater kan bruges til at lindre f.eks. led- eller rygsmerter, iskiassmerter, menstruationssmerter, helvedesild, sportsskader, og man kan også reducere stress, kvalme, køresyge eller søvnløshed.

Klinikker og behandlere kan med fordel vælge erfaren leverandør

Klinikker og behandlere, som har brug for et TENS apparat i det daglige arbejde, kan hos Acupunctureshop.dk vælge mellem små bærbare TENS apparater eller den helt store luksusmodel TENS Sedatelec. TENS apparaterne fås til favorable priser, og fordelen ved at handle hos en erfaren leverandør som Acupuctureshop.dk er, at udvalget af produkter er af høj kvalitet samtidig med, at det er muligt at få professionel vejledning til at vælge det helt rigtige TENS apparat.

Gode tilbud på TENS apparater af høj kvalitet

I sortimentet fås et godt tilbud på en AS SUPER 4 Digital, som er én af de nyeste generationer af nålestimulatorer, så her får man både den nyeste teknologi og moderne design i den samme enhed. AS SUPER 4 Digital har 30 faste programmer, deriblandt HAN og TSEA, og man kan anvende op til 8 nåle. Apparatet er af høj kvalitet, nemt at anvende, og resultatet vises næsten øjeblikkeligt. Et andet godt tilbud i webshoppen er TENS Tem Eco Basic, som er en 2-kanals nerve -/og muskelstimulator med elektrisk isolerede kanaler. Apparater er forprogrammeret med 12 behandlingsprogrammer, og brugeren kan selv designe sine egne behandlingsprogrammer fra serie C3.

Nyhed – sikker og pålideligt Acupuncture Stimulator SDZ-II

Blandt nyhederne i webshoppen finder man Acupuncture Stimulator SDZ-II, som er et sikkert og pålideligt strømapparat at anvende i behandlingen. Apparatet giver mulighed for at behandle med både næb og plader, og apparatet har 6 udgange, så man kan behandle op til 12 områder samtidig. Apparatet har CE-certificering og og tysk TUV PS ISO9002. Læs mere om apparatet og de andre TENS apparater på Acupunctureshop.dk.