Shellac: Neglelakken der bliver ved at holde

Kunne du også godt tænke dig at finde den neglelak, som bare holder og holder, selvom du rent faktisk bruger neglene? Shellac neglelak er her et rigtig godt bud på en løsning på det problem. Shellac er en gelpolish, som gør, at du ikke skal starte forfra med neglelakken, fordi du lige skulle åbne en pose chips – og så er der ikke andet end ridser i den nylagte neglelak. Det er en slags fusion mellem almindelig neglelak og gele. Er du blevet nysgerrig? Læs med her.

Så hvad er Shellac helt præcist?

Som nævnt er det en gelpolish. Og hvad betyder det så? Det betyder, at geleen giver holdbarheden, hvor lakken sørger for det lette og glatte udtryk. Der findes hjemmesæt til at påføre Shellac, men oftest er det nemmest og mest sikkert at få det gjort hos professionelle CND negleteknikkere. Shellac skal nemlig tørre i UV-lys, hvilket gør, at gellakken er 100% tør efterfølgende, så du kan bruge dine hænder med det samme.

Derudover holder Shellac i op til 14 dage, og du skal derfor ikke hele tiden gå og holde øje med, om der kommet en ny ridse, du skal hjem og reparere. Den gode holdbarhed kommer netop fra tørringen under UV-lyset, hvor det hærdes, så det holder de to uger. Og naturligvis findes gelpolishen i en masse skønne farver.

Hvordan fjernes det efterfølgende?

Det er heldigvis en nem og overskuelig proces. Du kan eksempelvis finde et remover kit på Nicehands.dk med brugsanvisning. Der er fire simple steps: Først skal du påføre CND Offly Fast på neglene. Herefter skal du vikle sølvpapir om neglene og lade det side i ca. 8 minutter. Det tredje step er at fjerne sølvpapiret og skrabe Shellac af med en rosenpind eller lignende. Du afslutter med negleolie for at give ny fugt til neglene.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *