Skal I udvikle ny app i firmaet? Find en god pris og hjælp her

Når der skal udvikles en ny app i virksomheden, skal den være hurtig, effektiv og fungere i et godt design. Hos Holion.dk finder du en masse bud på forskellige løsninger, når det kommer til apps til mobil og tablet og til både iPhone og Android. Der findes løsninger for alle, og det gælder om at finde den løsning, som passer netop dig og dit projekt eller firma. Derudover skal der tænkes i skalerbarhed, det skal være nemt og fremtidssikret, og prisen skal passe dit projekt, så der findes mange løsninger – også i den billigere ende.

Hvad er en god app for dig?

Når der skal udvikles en ny app, handler det om dig og dit udgangspunkt. Er det en bestemt case, som skal handles på, kan appen bygges omkring den. Og hvis du ikke er en teknologisk mastermind, så skal du heller ikke bekymre dig om det. På Holion.dk er teknologi omdrejningspunktet, så både apps og teknikken bag er der styr på. Du kan både skabe apps til mindre projekter, for eksempel kampagneapps med en begrænset levetid, eller der kan skabes de større og mere komplekse løsninger.

Når ideen melder sig, skal man fra ide til den færdigudviklet app. Det er en længere proces, og der er flere skridt undervejs. Du skal både tænke formål ind i appen, og hvem det egentlig er, der skal bruge den. På den måde kan man bedre tilpasse brugerhåndfladen til den rigtige målgruppe. Med hjælp fra Holion får du blandt andet også en serviceaftale med overvågning med, så der gives en hånd gennem hele processen.   

Få den rigtige pris på appen

Det er utrolig vigtigt at være klar over sit budget og selvfølgelig holde sig inden for det. Når appen skal udvikles, skal du få så meget ud af dine penge som muligt. Det kan for eksempel ske ved brug af crossplatform-værktøjer, så appen både fungerer på iPhone og Android, og der netop ikke skal udvikles hele to forskellige applikationer, som hæver budgettet. Det kan være svært at sætte en generel pris på udviklingen af en app, da det svinger afhængigt at produkt. Det påvirker prisen, om appen blot skal indeholde simple features eller være mere kompliceret med mange funktioner.

Chat direkte på hjemmesiden, ring eller send en mail til Holion for at lære mere om både udviklingen, størrelsen på projektet og pris.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *